今日は,令和2年度3学期の始業式がありました。3学期からは小学生が4人増え児童生徒全13名になりました。児童生徒代表あいさつは,小学4年生のMくんと6年生のYさんがしてくれました。Mくんからは目標として「英語でもっとコミュニケーションが取れるようになりたい。」「跳び箱を頑張りたい。」といった目標を発表してくれました。Yさんは3月の卒業に向けて,そして小学部最高学年としての決意を発表してくれました。新たな体制で迎える2021年さらに盛り上がっていきましょう。
Today we had our starting ceremony for the third semester. Starting this semester, our elementary school is gaining four students, bringing our school total to thirteen students. Representing the students today, 4th grader M, and 6th grader Y gave speeches. Student M talked about their goals for the semester: to be able to communicate more in English, and work on the vaulting horse. Student Y spoke about their determination to work hard as the elementary school student leader, and to finish their last semester as an elementary school student strong. We are very excited for what is in store for us in 2021!
今日の給食:ミルク,果物(パイン),ぶりの照り焼き,七福なます,減ごはん,さつま雑煮
Today's lunch: milk, a pineapple slice, teriyaki amberjack, lucky seven namasu, rice, and a Satsuma Zoni