調理実習(February 15th)

 昨日の5・6時間目に,5・6年生は調理実習を行いました。今回は,「かっぱ焼き」と「田芋もち」を作りました。回数を重ねるごとに手際が良くなってきているなと感じました。今回も全員で協力して,おいしいものを作ることができました。

 また,昨日から中学生は学年末テストが始まりました。3日間で9教科というハードな日程ですが,明日残り1日悔いのないよう取り組んでいきましょう。

Yesterday, the fifth and sixth graders cooked in their home economics class. For this class, they made two dishes using two different kinds of potatoes. After much practice in previous lessons, they felt confident going into this lesson. They all worked together, and made some delicious treats!

In addition, the junior high school students have begun taking their finals. They're taking nine tests over three days. With one day left, we hope our students are working hard to get the best scores they can.

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今日の給食:牛乳,フレンチサラダ,オーロラチキン,麦ごはん,ABCスープ

Today's lunch: milk, a French salad, aurora chicken, barley and rice, and alphabet soup

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このページは、口之島小中学校が2022年2月15日 15:24に書いた記事です。

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